موفقیت بنیاد برکت در حل مشکلات زنان سرپرست خانوار اصفهان

بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام با ورود به حوزه زنان سرپرست خانوار و اجرای طرح‌های خاص، توفیق زیادی در حل مشکلات آنها داشته است.

محبوبه غزالی که سه سال متوالی به عنوان مجری برتر بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) انتخاب شده است با بیان این مطلب افزود: جدا از بحث ورود بنیاد به حوزه زنان سرپرست خانوار و اشتغالزایی برای آنها و اجرای طرح‌های خاص، همراهی با فرد متقاضی تا انتها، و حمایت مجدد از برخی کارآفرینان اهمیت به‌سزایی دارد. اینجانب با 11 تسهیلگر در منطقه اصفهان در حال فعالیت هستم و ارتباط مستمر و مدوامی با کارآفرینان دارم. گاهی اتفاقاتی غیرقابل پیش‌بینی و ناخواسته می‌افتد که تسهیلات‌گیرنده دچار ضرر می‌شود و یا حتی همه چیز خود را از دست می‌دهد. در این موارد بنیاد با ورود به موقع، کسب و کار نابود شده را احیا می‌کند. برای مثال، در آتش‌سوزی فرهنگسرای فولادشهر همه هست و نیست یک کارآفرین بنیاد از بین رفت. ما با ورود جدی و پرداخت مجدد تسهیلات وی را احیا کردیم.

این مجری در همین زمینه گفت: گاهی ما بدون درخواست کارآفرین تشخیص می‌دهیم که فرد پتانسیل گسترش کار خود را دارد. در این مواقع با مشاوره، آموزش، راهنمایی و حمایت، تسهیلات جدیدی با توجه به ظرفیت فرد و شغلش پرداخت می‌کنیم. تا الان همه موارد حمایت مجدد، گسترش کار و طرح‌های خاص موفق بوده است. در زمان کرونا برخی کارآفرینان دچار مشکل شدند و اصلا امیدی نداشتند و حتی برخی به طور کامل ورشکست شدند. در اینجا نیز بنیاد ورود کرد و کسب و کار ورشکسته شده مجددا احیا شد.

 موفقیت بنیاد برکت در حل مشکلات زنان سرپرست خانوار اصفهان

غزالی که دانش آموخته دکتری مدیریت منابع آب است و سابقه زیادی در حوزه گلخانه و تولیدات کشاورزی دارد در مورد نحوه آشنایی خود با بنیاد و طرح‌هایش نیز توضیح داد: به شغل‌های خاص در حوزه دانش‌بنیان، از جمله تولید تجهیزات پزشکی ورود کرده‌ایم. امسال بیش از 2 هزار طرح را اجرا کردم و برای سال بعد تعداد بیشتری طرح دارم که درصد مهمی از آنها در حوزه دانش‌بنیان است. در اصفهان رسته‌های خاص و بی‌نظیری وجود دارد که نیازمند توجه است.

وی در پایان به یک طرح ویژه اشاره کرد و گفت: بنیاد برکت از یک کارگاه پوشاک حمایت کرد که همه ناشنوا هستند. این طرح موفقیت‌های زیادی هم در حوزه تولید پوشاک و هم در زمینه تامین درآمد برای افراد شاغل در کارگاه داشته است. هم اکنون این کارگاه با بیش از 20 ناشنوا در حال فعالیت است که برای سال آینده قصد توسعه آن را داریم.

کد خبر 5702

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 2 =