مدیرعامل شرکت توسعه گران عمران ستاد اجرایی اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، گفت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در ساخت ۳۰۰۰ هزار واحد مسکونی در اجرای طرح اقدام ملی مسکن در استان ایلام مشارکت می‌کند.

به گزارش روابط عمومی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، استان ایلام《محمد جواد اسماعیلی》، در دیدار با استاندار ایلام، اظهار کرد: اگر زمین مورد نیاز برای ساخت واحدهای مسکونی در طرح اقدام ملی مسکن در اختیار ستاد قرار دهید ما آمادگی داریم ساخت ۳۰۰۰ واحد را شروع کنیم.

وی، با بیان اینکه همکاری و همراهی خوبی از سوی دستگاه‌های متولی امر مهم مسکن در استان وجود دارد، افزود: در تلاش هستیم سهم ستاد از ساخت مسکن ها تا موعد مقرر ساخته شود و در اختیار متقاضیان قرار گیرد. 

اسماعیلی با اشاره به اینکه با دغدغه و جدیت در راستای مشارکت در طرح نهضت ملی مسکن پیش میرویم، تصریح کرد: آمادگی لازم برای ساخت مسکن در قالب اقدام ملی در استان ایلام داریم،

وی، اضافه کرد: شرکت توسعه‌گران عمران ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در سه شهرستان مهران، دهلران و ایلام مسکن می‌سازد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =